Gebze Emlak Konutları İlkokulu

Vizyon: Gebze´nin en başarılı okulu, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik, ahlaklı, çalışkan fertler yetiştirmektir.

Başarılar: Akşehir Belediyesi Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması Türkiye Birinciliği ve İkinciliği İstiklal Marşı Ezbere Güzel okuma Yarışması il Birinciliği TZV Zeka Oyunları Yarışması İl Birinciliği

Saatler: 09.00-14.45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Geleneksel spor oyunları,Satranç,Tenis,voleybol,futbol,futsal
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Atık Pil Toplama,Geri Dönüşüm Kağıt Toplama,Bahçe Ağaçlandırma ve Çevre Güzelleştirme Çalışmaları,

Telefon - 0(262) 290 98 70

WEB - https://gekilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kirazpınar Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi Gebze Emlak Konutları İlkokulu No941 Gebze/KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Emlak Konut GYO tarafından projelendirilmiş 7 etabın 1350 konutluk ilk 2 etabı bitirilmiş, kalan 5 etabın çalışmaları devam etmektedir. Okulun yerleşim yeri Gebze´nin gelecekte çok tercih edilecek modern şehirleşmenin olduğu bir bölgededir.

Ulaşım 407-410-411-431 ve 480 Nolu Toplu taşıma araçları ile okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 5 km